نکات عمده در زمینه تجاری سازی؛
ایجاد شبکه های توزیع برای عرضه کالا، تماس با عمده فروش، خرده فروش، فروشگاههای زنجیره ای، ایجاد فروشگاههای اختصاصی، واگذاری نمایندگی فروش و ...
اجرای یک برنامه تبلیغی کارآمد برای معرفی کالای جدید به خریداران بالقوه
تردیدی نیست که برای تجاری سازی یافته های پژوهشی در همه موارد از روشهای یکسانی نمی توان پیروی کرد. برخی از یافته های پژوهشی مثلاً در بخش پزشکی به گونه ای هستند که تجاری کردن آنها به فرآیندهای پیچیده ای نیاز دارد؛ همچنین با استفاده از برخی روشهای ابتکاری می توان از تعدد مراحل یاد شده کاست.
در اینجا لازم است به این نکته توجه کنیم که از هر 100 ایده نوینی که ارائه می شود تنها یک یا دو ایده ارزش تجاری کردن دارند. ایده های برتر تجاری که از قوه به فعل در می آیند دارای ویژگیهای زیر هستند.
این ایده ها از ارزش افزوده بالایی برخودار هستند.
یکی از مشکلات مهم را برطرف می کنند، نیازهای اساسی یا خواسته مبرمی را برآورده می کنند به گونه ای که شخص آماده است بهای گزافی برای تهیه یا خرید آنها بپردازد.
بازار وسیعی را تصاحب می کنند، حاشیه سود و میزان درآمد زایی آنها بالاست.
در زمان معرفی یا عرضه به بازار به خوبی با امکانات بنگاه عرضه کننده یا تیم مدیریت وی همخوانی دارند و بین درجه ریسک آنها و درآمدی که ایجاد خواهند کرد تعادل برقرار است.
در بین ایده های نوین تولید شده تو سط پژوهشگران، ایده ای از نظر تجاری مفید است که شرایط زیر را دارا باشد؛
1- به سرمایه گذاری اولیه نیازی نداشته باشد.
2- حجم بازاری را که به دست خواهد آورد از لحاظ کمی بتوان محاسبه کرد.
3- نیاز بازار به کالا یا خدمات نوینی که عرضه خواهد شد کاملاً محسوس و قابل درک باشد.
4- به مقدار کافی در دسترس باشد.
5- تولید و عرضه آن به نیروی کار نیازی نداشته باشد .
در اغلب کشورهای توسعه یافته یا قطبهای تجاری دنیا، کارشناسان یا آینده پژوهانی وجود دارد که از طریق تحقیق و بررسی، نیازهای بشر را شناسایی کرده و به پژوهشگران مستقر در دانشگاهها یا مراکز تحقیق و توسعه رهنمود می دهند که برای رفع این نیازها چاره اندیشی کنند.
فهرست برخی از کالاهایی که تولید آنها به تفکر خلاقه و همت پژوهشگران نیاز دارد و از تقاضای بسیار وسیعی هنگام تجاری شدن برخوردار هستند، بر اساس گزارش انجمن آینده نگران حرفه ای عبارتند از؛
1- ابداع فناوریهای جدید برای استفاده بهینه از آب در صنعت و کشاورزی از جمله ساخت فیلترهای بسیار ظریف برای تصفیه آب با بهره گیری از فناوریهای نانو.
2- کنار گذاشتن سیستم فعلی تولید و مدیریت الکتریسیته که به هیچ وجه اقتصادی نیست و جایگزین کردن سیستم توزیع غیر متمرکز الکتریسیته، در حال حاضر ژنراتوری که فرضاً در فاصله چند صد کیلومتری بازار مصرف قرار گرفته است در تمام مدت شبانه روز به فعالیت اشتغال دارد تا برق مورد نیاز شهرهای مختلف را تأمین کند .
در حالیکه می توان از طریق منابعی که از طریق سوختهای تجدید پذیر تغذیه می شوند : مانند انرژی خورشید، باد یا پیلهایی که انرژی در آنها ذخیره شده است : نیازهای واحدهای تولیدی و مسکونی را حسب نیاز تأمین کرد.